Sportfoto & Djurporträtt

Sportfoto & djurporträtt

Tävlingar 2023

När bilderna finns tillgängliga går det att klicka på varje tävling.

Hund- & Hästsport

Fagersta KK klass 1 (13-14/5) Sala BK – Silverhoppet klass 1 (28/5) Ludvika BK – Junihoppet klass 1 (4/6) Avesta BK – Vicenttvåan klass 2 (10/6) Hedemora Säter BK – Blåbärstävling (6/7) Fagersta KK – Semlaveckan Klass 3 Fagersta KK – Semlaveckan Klass 2 Fagersta KK – Semlaveckan Klass 1 Fagersta KK – Klass 1 – hopp (27/8) Járnhestur islandshästförening – KM (16/9) Vicenttvåan – Klass 2 – Agility (30/9)

Vill du köpa bild??

Nytt för 2023 är att webbshopen är öppnad, med det så kan du köpa dina bilder direkt i albumet. . Bilderna kostar 100kr/st, finns även paketpriser. 5 ST BILDER 399KR Bilderna säljs i storlek 3500px och 300 dpi, vilket betyder att de klarar en framkallning/förstoring till A4. Dvs. 20x30cm. Vill man går det även bra att köpa originalbilden. Den kostar 500kr för privat bruk.  Vill man som företagare köpa en bild för kommersiellt bruk/reklam får man köpa bild inkl. rättighet för 2500kr.
294A3364
294A3363
294A3348
294A3345
294A3295
294A3276
294A2714
Föregående Nästa

Varför ska du välja Memories of Joy?

Glädje

En fotografering tillsammans med mig ska vara avslappnad och rolig.

Trygghet

Jag erbjuder konsultation inför fotograferingen så att alla känner sig trygga.

Omtanke

Att ha en positiv känsla från början till slut är viktigt för att skapa en bra upplevelse.

Jag hjälper er föreviga minnen på era ljuveler.

Jag är en känslosam fotograf som ser de vackra i alla stunder. Börja din bokning

”Photography is the story you fail to put into words.” – Destin Sparks

Inför fotografering

Inför fotograferingen konsulterar vi lite om tankar och önskemål. Har du några bilder i ditt huvud som vi ska försöka ta fram?

Fotografering

Vi bestämmer i förväg en plats att ta porträttbilder på. Det går att välja mellan naturporträtt eller ”low key” som de bilder med svart bakgrund här på hemsidan. Finns vit och svart bakgrund att välja.

Efter fotografering

Jag redigerar bilderna i efterhand, justerar ljus och kontraster för bästa möjliga kvalité för eventuell framkallning. Bilderna levereras via nedladdningslänk till din mejladress.

Frågor & svar

De vanligaste frågorna som kan dyka upp inför er fotografering.

Om det regnar, vad gör vi då?

Om ni väljer att göra en naturfotografering och det visar sig bli regn så bokar vi om tiden. Jag brukar alltid kolla vädret dagen innan för att kunna flytta datum i god tid. En ”low key” fotografering går att utföra trots dåligt väder men det mest optimala är sol.

Hur levereras bilderna?

Bilderna mejlas till dig via en tjänst som heter ”we transfer”. Det betyder att du får ett mejl med en länk där du laddar ner dina bilder hemifrån. Antingen från en dator eller en mobiltelefon/surfplatta. Länken är aktiv i 7 dagar.

Vad bör man ha med sig?

När det gäller att fotografera djur så vill man få till det där speciella uttrycket i ansiktet. Ta med något som fångar uppmärksamheten. En pipleksak, smarrigt godis eller liknande. Jag brukar även prova använda mig utav ”dog sounds” på spotify, valpar som gnyr, hundar som skäller etc för att fånga uttrycket.

Om jag skulle vilja ha bilderna på ett usb, går det?

Absolut, du kan ta med ett USB till fotograferingen så ordnar jag det.